Índice de sat.org.es
 F.A.Q.F.A.Q.   BuscarBuscar   Lista de MiembrosLista de Miembros   Grupos de UsuariosGrupos de Usuarios   RegístreseRegístrese 
 PerfilPerfil   Conéctese para revisar sus mensajesConéctese para revisar sus mensajes   ConectarseConectarse 

Hockey

 
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice de sat.org.es -> General
Ver tema anterior :: Ver siguiente tema  
Autor Mensaje
jmicc
Skater

Skater


MensajePublicado: Lun Oct 24, 2005 1:17 pm    Título del mensaje: Hockey Responder citando

Aquest dissabte, jugant el partidillu de hockey que habitualment fem un grupet de patinadors que ens reunim al fòrum, vaig veure que un de vosaltres (ho sento, no sé el nom, però sé que estava a les 12 hores) que anava amb bicicleta va estar durant una estona mirant. No vaig tenir temps de comentar-li rés, per qué estava emocionat amb el joc (encara que aquest dissabte no va ser el millor dia pel numero de gent), però vaig veure cert interés en ell. Per això havia pensat de posar aquest post comentant alguna cosa sobre aquests partidillus.
Ens reunim al davant del fòrum els dimarts i dijous a les 8 h., i els dissabtes a les 6:30 h. per jugar a hockey. De fet, el grup és el mateix que s'ha anat reunint durant molt de temps al parc del poble nou, i on aquest estiu s'ha arribat a fer partits de gran nivell, ja que han estat venint molts jugadors de la lliga catalana, que estaven de vacances, per no perdre la forma; ex jugadors que continuen amb el vici buscant hockey on sigui; i patinadors ruteros habituals, que ens hem enganxat al hockey. Ara, amb l'arribada inminent de l'hivern, la cosa està de capa caiguda, i com es fà fosc més d'hora, vam trobar la pista del fòrum, una mica més petita, però amb millor terra, i il·luminada.
Els partits estan oberts a tothom, no cal tenir cap nivell especific, més enllà de saber patinar correctament (però ja us aviso que no hi ha pietat amb ningú Twisted Evil ) i encara que sempre hi haurà algú disposat a deixar-vos un stick, si teniu el vostre propi tindreu més oportunitats de disfrutar.
Si teniu ganes ni que sigui de probar, demà, si no plou, estarem a les 8 davant del fòrum. Només cal que us presenteu i sereu benvinguts

(Aprofito per comentar que en breu publicarem una nova web amb un apartat especific sobre els partidillus del fòrum. Ja us informaré)
Volver arriba
Ver perfil del usuario Enviar mensaje privado
Mostrar mensajes anteriores:   
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice de sat.org.es -> General Todas las horas están en GMT + 1 Hora
Página 1 de 1

 
Saltar a:  
No puede crear mensajes
No puede responder temas
No puede editar sus mensajes
No puede borrar sus mensajes
No puede votar en encuestas

Powered by phpBB