Índice de sat.org.es
 F.A.Q.F.A.Q.   BuscarBuscar   Lista de MiembrosLista de Miembros   Grupos de UsuariosGrupos de Usuarios   RegístreseRegístrese 
 PerfilPerfil   Conéctese para revisar sus mensajesConéctese para revisar sus mensajes   ConectarseConectarse 

4a Roller-Ski de Canillo (Andorra)

 
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice de sat.org.es -> Rutas
Ver tema anterior :: Ver siguiente tema  
Autor Mensaje
Cristina
Addicted Skater

Addicted Skater

Ubicación: Barcelona

MensajePublicado: Dom Nov 01, 2009 3:44 pm    Título del mensaje: 4a Roller-Ski de Canillo (Andorra) Responder citando

Hola!!!

He recibido esta información sobre la 4ª Edición de la Carrera Roller-Ski que se celebrará el próximo 15 de Noviembre de 2009 en Canillo (Andorra).

Pujada de Canillo a Montaup, que transcorrerà per la carretera que les uneix. La tècnica serà lliure (patinador ) i l’arribada es trobarà situada al Collet de Montaup. La prova és oberta a tots els corredors de qualsevol sexe i procedència.

La sortida es realitzarà a l’inici de la carretera pel circuit llarg (7km) i a la Borda Patxeta pel circuit curt o popular (4km). La sortida del circuit llarg serà en massa a les 11:00h. Després del pas del darrer corredor del circuit llarg per la Borda Patxeta, es realitzarà la sortida en massa del corredors del circuit curt o popular.

Hi haurà un punt d’avituallament comú a ambdós circuits, situat a la zona d’arribada i un altre punt d’avituallament, pel participants del circuit llarg, que estarà situat a la Borda Patxeta, a 4 Km de la línia d’arribada. Els dos circuits es poden realitzar amb Esquís de Rodes o en Patins en Línia (amb bastons obligatoris-detall per confirmar).

Regiran les normes FIS i FAE aplicables a proves d’aquesta especialitat. Els corredors amb llicencia FAE puntuaran per la “Copa d’Andorra M.I. Govern” segons el reglament FAE. Hi haurà una classificació separada per esquís de rodes i una altre per patins en línia.

Hi haurà dos circuits; Circuit Llarg (7km, 420m desnivell): Sortida des del Palau del Gel, per a majors de 16 anys amb esquís de rodes i majors de 16 anys en patins en línia. Circuit Curt o Popular: Sortida de la Borda Patxeta, per a participants fins als 16 anys i majors de 16 anys en patins en línia.

Més informació i inscripcions a: www.sec.4t.com

_________________
Take your passion and make it happen: SKATE

Slalom y rutas de alto nivel en Barcelona

http://akaneroller.blogspot.com/
Volver arriba
Ver perfil del usuario Enviar mensaje privado Visitar sitio web del autor
Mostrar mensajes anteriores:   
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice de sat.org.es -> Rutas Todas las horas están en GMT + 1 Hora
Página 1 de 1

 
Saltar a:  
No puede crear mensajes
No puede responder temas
No puede editar sus mensajes
No puede borrar sus mensajes
No puede votar en encuestas

Powered by phpBB